Trish je jednostavan i savršen iPad stalak

Anonim

Oh, Trish, koliko ste sjajni, milovati našeg ego i šaljete nam fotografije svojeg novog ipad s Unplggd opremljenom na ekranu. Na taj način smo tako lako swayed. Trish je također imao sjajnu ideju korištenja zajedničkog držača okvira za slike kao načina uživanja u njenom novom omiljenom digitalnom uređaju. Ona je lukav, Trish!

Ja sam sretan vlasnik ipad (upravo sam ga danas podigao!), A ja sam htjela podijeliti moj iPad rješenje za stojeći sa svojim timom. Imam nekoliko drvenih orijentalnih okvira okvira jer sam s vremena na vrijeme promijenio slike koje su na mojem plaštu. Čim sam izvadio iPad iz kutije, odmah sam shvatio da će štand biti velika mogućnost prikaza u kući. Na petlji možete pokrenuti slideshow fotografija i imate ekvivalent digitalnog okvira! A to je samo privlačnija opcija od pristaništa.

Hvala vam što ste podijelili, Trish ... nadamo se da uživate u ipadu koliko i mi (unesite za osvajanje vlastitog Apple iPada), naročito budući da se svakodnevno objavljuju nove optimizirane aplikacije za iPad. Nadamo se da ste vi i svi drugi korisnici ipad preuzeli i uživali u ovoj aplikaciji s kojom nas trenutno pate: