Kako ukloniti crvenu boju sa svake površine u vašem domu

Anonim

Iako smo veliki ljubitelji Magic Eraser-a za uklanjanje kreda od mjesta, to ne bi smjelo biti (zahvaljujući skitničkom malom djetetu u kući), to je još jedna od najtežih stvari koje treba ukloniti, ovisno o površini na kojoj se koristi. Od vašeg sofijera do zidova, saznajte kako ukloniti malu voštanu remek-djelu, bez obzira na to gdje je!

Preko DIY Life-a dijele nekoliko praktičnih savjeta kada je riječ o uklanjanju Crayona. Bez obzira na to gdje kreda završava u vašoj kući, uvijek postoji trenutak panike nakon kojeg slijedi smetnja i potom natrag u paniku. Ne želeći uništiti "platnu" za koju su primijenjeni.

Biste li ikada pomislili da možete primijeniti WD-40 na svoj televizor da biste dobili umjetnički talent? Što je s korištenjem leda i željeza kako biste oslobodili svoj tepih od svoje nove boje? Pazite da provjerite sve pojedinosti kako biste uklonili krejon s sljedećih površina:

• Zidovi
• Tepisi
• Odjeća
• TV ravnog zaslona
• Koža
Reći ćemo vam da vaš ukupni arsenal za uklanjanje kreda treba sadržavati sljedeće materijale: sušilo za kosu, soda za pečenje, vrećice sa zipom, trljanje alkoholom i još mnogo toga!

(putem: DIY Life)
(Slika: Flickr član Firesam! Licenciran za upotrebu pod Creative Commons)