Kuhinjski ormarići izrađeni od vrećica

Anonim


Kad su Sergio Carratala i Petz Scholtus kupili svoj stan od 600 četvornih metara u Barceloni, donijeli su svjesnu odluku da svoj stan naprave svoj laboratorij za testiranje za praktičan i pristupačan održiv život. Par je obnovio drvene radove, ažurirane sustave za povećanje energetske učinkovitosti i postavljanje pluta. Ipak, pièce de résistance je kuhinja opremljena ormarićima od recikliranih vrećica.

Par priznaje da je gradnja kabineta zahtijevala neke napredne vještine stolarije i strpljenja da bi dobili željeni dizajn od preklapajućih kutija na posao. Vrata ormara otvorena su na push sustavu eliminirajući potrebu za ručkama samo s ladicama koje zahtijevaju vučenje.

Ono što je tako veliko u ormarima jest da su vrećice bile vlastite, svaka stambena uspomena na darove, prijatelje i dobra vremena. Dakle, ne samo da postoji vrijednost u njima kao održivi alat, već i kao sentimentalni objekti.

Prebacite se na ReadyMade kako biste dobili upute za izradu vlastitih ormarića za vino. Također, svakako posjetite Petz i Sergioov blog, R3project, kako biste saznali više o načinu na koji je par uvrstio 5 Rs eko dizajna (ponovna upotreba, smanjenje, recikliranje, vraćanje i poštivanje) u sve aspekte svog stana.

(Slike o slici: Sergio Carratala i Petz Scholtus / R3project)